“Vores mest populære kursus” Helle Bonne, Synoptik

 

“Vi afholdte denne aften med alle de hensyn vi skulle tage i disse Corona tider, havde indrettet butikken hertil og der var mundbind og sprit 4 steder i lokalet så rammerne var perfekte.
Det var en fantastisk aften hvor Liselotte med hendes køreplan havde helt styr på hvordan vi fik mest ud af såvel hende oplæg (ca 40 min) som brillesnakken og hendes runder til de 18 damer bagefter.
Hun fik virkelig alle med og fortalte om stil, tøj og briller meget selvsikkert. Hun havde bare styr på det.
Vi har 18 damer mere i kalenderen til arrangement nr. 2 som holdes den 5 nov. det glæder vi os allerede til.
Vi har til nu kun haft ½ side annonce i avisen og blev kimet ned. Så vi har stadigt både presseomtale og FB annonce til gode til en anden gang.
Jeg/ vi glæder os allerede til næste gang og kan kun anbefale andre i Nyt Syn at sætte en aften op med Liselotte. De 18 damer havde en fantastisk aften i vores og Liselottes selskab.”
Jesper Druskeit Leth /NYT SYN

 

”Lørdag d. 17 november havde vi i Marstal på Ærø, en mega-event med Stylist Liselotte Thygesen fra Stylechange.
5 butikker i tøj-sko-regi havde slået sig sammen, og 50 skønne tøser var de virkelige opmærksomme og lyttende
kunder, hvor der ovenikøbet var venteliste.
Ca. halvdelen af pigerne har været uopfordret tilbage og rose en veloplagt, givende Liselotte og et arrangement, der var sjovt at planlægge, realisere og opleve.
En event vi ser tilbage på med glæde i mundvigene.”
Mvh Eva-Marie Albertsen, Butik Alberte, Ærø

 

”Stylehange eventet i TOPS EUROSKO d. 19/03-2018 med Liselotte Thygesen fra Stylechange var en stor oplevelse både for personale samt kunderne. Liselotte holdte et flot foredrag hvor alle blev inspireret. Efter foredraget gik kunderne rundt og alle fin mulighed for at få personlig hjælp fra Liselotte. Alle kunder gik fra eventet med et stort smil på læben og en TOPS pose ( køb) i hånden. Under både planlægningen af eventet, ugerne op til samt aften igennem, hjælp Liselotte med at udføre det hele professionelt og rolig ånd. Vi takker mange gange for samarbejdet ved vores StyleChange event i TOPS EUROSKO, Esbjerg City.”
MVH Katrine Yde Jensen

 

”Vi afholdt event aften i butikken torsdag 22. november 2018 med Liselotte Thygesen fra firmaet Stylechange.
Vi havde en rigtig hyggelig aften, med løftet stemning. Foredraget Liselotte holdte var godt og kunderne forstod budskabet med de forskellige looks.
Det var som om at kunderne var mere villige til at prøve noget nyt og tage en ”chance” med et nyt look.
Vi fik solgt godt til fuld pris. Samtidig har vi fået flere tilbagemeldinger fra kunderne om at det var et rigtig godt arrangement. Alle var positive. Udover det vi solgte, har vi også fået det ud af det, at brede kendskabet til butikken med positiv omtale. Vi vil afholde eventet igen.”
Hilsen Susanne Høj Brillebutikken i Bramminge”

 

”Det var bare en super aften med tilfredse kunder, som synes det havde været et rigtig brugbart oplæg og hyggeligt arrangement :)”
Kh Marlene – Loft by Loftet, Århus

 

”Foredraget er godt – Liselotte er god til at bruge hverdags situationer, som kunderne kan forholde sig til. Gode fif og tips til hvordan man skifter type, og god til at nævne vigtigheden i at have mere end et par briller. Kunderne lyttede meget intens til foredraget og tog det til sig. Normalt har vi haft svært ved at få tilmeldinger hvis vi fx har en leverandør på besøg, men her gik det nemt, måske fordi det var noget som handlede om dem selv”
Dorte DK Optik i Vejen

 

”Hej Liselotte,
Malene og jeg er skam dem der takker. Det var sådan en glad og positiv aften. Vi har efterflg. Fået flere henvendelser fra de damer, der deltog i festlighederne, og de syntes alle og en, at det havde været en kanon aften.Du er så dygtig, som jeg synes en stylist skal være, ( og lidt til). Du har godt tag i kunderne, nærværende og engageret, du når ind og rundt om dem alle. Det har været lærerigt og sjovt for os to, der har været i branchen i mere end 25 år, der har været flere ting, som kan forny vores måde at style kunderne på, som kommer her i butikken. Til Opto kan du trygt sige, at du er den rette til at komme ud til medlemmerne af gruppen. Andet har været prøvet, men du DUR.”
De bedste hilsener fra Anette og Malene WB & Co optik Frederikshavn

 

”Garderoben på kursus
Garderobens medarbejdere fået undervisning af den populære stylist, Liselotte Thygesen. Det var en inspirerende dag, som gav os ny viden om styling, stilarter, kropspunkter og farver.
Vi er derfor SÅ klar til at bruge vores nyeste viden i praksis i butikkerne.”
Inger Mark – ejer af Garderoben butikkerne

 

”Liselotte er rigtig god til at visualisere sine betragtninger omkring briller via diverse rekvisitter/accessories mens hun fortæller om emnerne: Det engagerer tilhørere og får budskabet rigtigt godt igennem til dem.
Det er helt klart også virkelig godt at hun ”når hele vejen rundt” og får givet alle fremmødte gode råd og tips, der gør at de får valgt lige præcis de briller, der passer til dem. Som forretningsdrivende sætter jeg stor pris på hendes ”drive” efter at der skal laves aftaler i kalenderen, så der kommer penge i kassen.….det siger også noget om vores tilfredshed med hendes produkt at vi booker hende igen og igen.”
Per Skov Manager – Blikfang Optik butikkerne

 

”Liselotte Thygesen fra Stylechange arrangerede et af vores kundearrangementer med stor succes. Vores kunder fandt det virkelig interessant, at der kom en “stil-ekspert” og gav input til hvordan de med få effektfulde tiltag kunne få et mere spændende og lækkert udtryk. Efter Liselottes indlæg hjalp Liselotte kunderne sammen med vores salgspersonale og der blev fyldt godt i poserne. Vores salg var noget højre end når vi ellers har holdt kundearrangementer og det var uden tvivl Liselotte Thygesens spændende indlæg, der gav effekten. Derudover vil jeg tilføje at Liselotte Thygesen var yders professionel både før, under og efter arrangementet og kom med ideer og konstruktiv input til hvad vi kunne gøre for få så godt et arrangement som muligt.”
Tanja Sandgaard – Designersmarket

 

”Vi havde besøg af Liselotte Thygesen fra STYLECHANGE til event i Skoringen Her gav Liselotte os gode råd til, hvordan vi skal klæde os på fra top til tå alt afhængig af, hvilken type vi er og hvilken stil, vi søger.
Vi fik masser af tips med på vejen, Vi takker Liselotte og vores kunder for en rigtig god aften.”
Butikschef Sara S.B.L

 

”I HK Østjylland har vi haft besøg af Liselotte som har lavet workshops i forhold til, hvordan man bliver klædt på til opgaven – jobsamtalen.
Vi har afholdt to workshops og deltagerne har været meget tilfredse. Faktisk ville flere af dem gerne have haft mere tid med Liselotte, da hun kom med mange gode råd og tips.
Vi kan klart anbefale Liselotte og vil helt sikkert bruge hende igen.”
Mvh HK Østjylland/ Mia Reinhardt Ravn”

 

”Som bededame er det vigtigt, at vi sender de rigtige signaler, når vi er ude hos pårørende såvel som til selve højtideligheden.
Min bedemandsvirksomhed er nyligt vokset med et par ansatte, og derfor er det vigtigt for mig, at virksomhedens værdier er med hele vejen.
På den baggrund tog jeg kontakt til Liselotte fra Stylechange, for at få hjælp til at klæde os rigtigt på.
Det fik Liselotte og jeg flere dialoger om – alt fra bukser og hår til smykker blev vendt. Vi talte meget om hvad jeg gerne vil signalere i min virksomhed; at det stive bedemandslook er lagt lidt på hylden til fordel for det varme, rummelige og ikke mindst kvindelige.
Vi er 3 bededamer i et traditionelt mandefag, og det skal vi være bevidste om uden at gå på kompromis med signalerne.
Liselotte blev inviteret til personalemøde i virksomheden, hvor hun havde tøj, sko og smykker med; alt sammen ting, som vi kunne prøve samme aften.
Det blev til en god dialog med medarbejderne efter Liselottes oplæg om goes og no-goes i denne branche.
Aftenen sluttede af med, at vi prøvede tøjet, og Liselotte tog hjem med en bestillingsseddel.
Få dage senere modtog vi tøjet i de passende størrelser med posten – Liselotte havde sørget for at finde det, få det sendt og at det passede! En fantastisk service, som har frigivet tid til andet.
Liselotte er allerede bestilt til at finde et par bluser/t-shirts til vores forårstøj, og nu har hun jo vores størrelser!
Katri S”

 

”Det har været to yderst professionelt gennemførte events, alt var vel planlagt og arrangementerne blev gennemført perfekt.
Der var en super stemning blandt deltagerne under hele arrangementet. Stylist Liselotte har efterfølgende fået stor ros af deltagerne, især dagene efter arrangementet, der er allerede stor efterspørgsel på hvornår det næste arrangement kommer.
Salgsmæssigt har det også været en succes, både på selve aften men også efterfølgende. Det gælder specielt for BTX produkter, over 80% af salget var BTX.
Hermed en kæmpe TAK til BTX, for de flotte Kundeevents, også en tak til Camilla, Marianne og til Liselotte.
De varmeste hilsner Yvonne og Niels ejer af Ivy butikkerne

 

”Stylechange med Liselotte Thygesen i spidsen har ved tidligere lejlighed været et stor samarbejdspartner i et stort arrangement under temaet ”Forår & Fester” Liselotte er meget nem at arbejde sammen med, og er hurtig til at finde alternativer, når ikke alt flasker sig som man håber på vores kunder som har haft bekendtskab med Liselotte udviser megen glæde ved hendes færdigheder. Hun er meget professionel og har en stor energi der smitter. Liselotte er helt sikkert en del af Randers Storcenters arrangementer fremadrettet.
Randers Storcenter Lene Nørgaard Marketing- og eventchef”

 

“Vores bedste kundeaften nogensinde”
Butikschefen, Fransa / b Young i Hørsholm

 

“En af vores største omsætningsdage i butikken
Butiksejer, Anni-thing i Bjerringbro

 

”Vi havde på et internt retail seminar besøg af Liselotte, hvor hun forklarede om figur og form, personlig styling og mersalg. Alt forløb perfekt, og tilbagemeldingen fra alle deltagerne var ikke til at tage fejl af – rigtig god inspiration og masser af godt tips til mersalg!”
Michael Larsen – Retail Manager Claire A/S

 

“Vi har brugt Liselotte ude i vores butikker nogle eftermiddage, så kunderne kunne få hjælp til sammensætning af deres tøj. Liselotte har et drive og er en super dygtig stylist, der gør at kunderne bliver revet med, og at pigerne i butikken kan se hvor meget det betyder, at de engagerer sig i kunderne. Ligeledelse har Liselotte holdt undervisnings aftener for pigerne i butikkerne om b.la kundertyper, farver, og det at være sælger. Det har givet et nyt, pust som gør pigerne dygtigere til at servicere kunderne.”
Helle Stistrup, ejer af Vero Moda Holstebro

 

“Jeg synes det var et godt og relevant input til pigerne.” ( om undervisning af butikspersonalet til en samlet butiksleder dag)
Pernille Ibsen, indehaver

 

“Der var stylist Liselotte Thygesen på besøg i butikken. Jeg skal da love for at hun gjorde en forskel. Det var sjovt at se hvordan hun håndterede kunderne i omklædningsrummet, og lige havde den perfekte bolero, jakke, taske, tørklæde og halskæde at sætte til toppen, de selv havde taget med ind for at prøve. – Mange af kunderne var rigtig glade for specialist hjælp, og endte med at købe hele pakken.”
Charlotte Moltzen, indkøber hos Vila

 

“Liselotte var i shoppen Aalborg til kundeaften, hvor hun gav rigtige gode råd og kanon service ikke kun til kunderne, men også til personalet af de forskellige butikker. Hun stylede mange piger fra top til tå, så de lignede en helt million – kunderne købte meget og var mere end bare tilfredse, syntes de havde fået en oplevelse for livet og inspiration til selv at ture sætte forskellige styles sammen næste gang de skulle ud og shoppe.Jeg har været ansat i butik i mange år og blev selv inspireret af Liselotte, så jeg kan sige at for os var det en succes at have hendes hjælp i butikken den aften..”
Vh. Pernille, butikschef Aalborg shoppen

 

“Vi havde siden vores personale aften, hængt skilte i vinduer op omkring Liselottes besøg. Der var stor efterspørgsel efter hende.Hun styrede alle prøverum på en gang. Vi andre brugte så tiden til at hænge på plads da der var mange varer i prøverummene. Vi prøvede at holde styr på hvor meget hun solgte for ved at slå hendes kunder ind på kassen under et bestemt nummer – men det gik hurtigt galt da hun havde rigtig mange kunder! En god oplevelse.”
Butikschef Kit Kofoed, Vero Moda City Vest, Århus

 

“De fremmødte fik ideer fra foredraget til hvilke farver og snit der skal vælges når der skal købes nyt og på en gine demonstrerede Liselotte hvordan en hvid skjorte kan tage sig meget forskelligt ud, alt efter hvilket tilbehør man vælger. Undervejs var der indlagt små “øvelser”, hvor snakken gik livligt.
Et spændende foredrag, hvor vi blev mindet om, at det vigtigste er at få det bedste ud at det vi har og fremhæve de gode sider.”
Haderslev kommunes personale forening, Ulla Arreborg

 

“We at Spezific would like to take the opportunity to thank you for coming in and styling us for our website pictures. It was a very important day for us, and you helped make it a wonderful and fun experience. We appreciate your professionalism and your good sense of knowing exactly what make up and accessories suited us best.
Suzanne Sleimann, Office Manager

Liselotte Thygesen

Professionel stylist med fokus på rådgivning og undervisningen, der skaber mersalg og bedre service til kunderne.