Jeg arbejder med erhvervslivet i form af tøj producenter, tøjbutikker m.m. samt for private.

Jeg tilbyder

Kollektionsoptimering for interne sælgere og agenter. Loyalitetsprogram til kunder, event aften, stylist dag i butikken, undervisning af butiks personale, koncept udvikling, kurser, styling til kataloger, messer m.m.

Til private tilbyder jeg: Shopping, makeovers, garderobecheck, foredrag m.m.

Skribent i Århus Stiftstidende skriver her om styling og mode samt skrevet i kvinde magasinet Q´s brevkasse ”spørg stylisten”. Desuden laver jeg modereportager og skriver artikler for Aller Media A/S. Jeg har udgivet bogen ”STYLING & MERSALG – en praktisk værktøjskasse til modebutikker

Jeg har desuden arbejdet som indkøber indenfor tekstilbranchen med bl.a. indkøb at tilbehør og færdigvarer samt arbejdet som personel shopper.

Jeg kommer fra Århus hvor jeg har haft firmaet Stylechange siden 2007
Min baggrund er en uddannelse som indkøbs- og importøkonom med hvilken jeg tidligere har arbejdet 16 år som indkøber bl.a. indenfor mode og tekstilbranchen.

Endvidere er jeg uddannet stylist og makeup artist fra fagskolen i Odense samt uddannet farve/stil konsulent. Herudover har jeg en coach samt en terapeut uddannelse. Derudover har jeg gået på Teko i Herning.

Jeg har rejst i det meste af verden henholdsvis med arbejde og som rygsæk rejsende. Da jeg har boet sammenlagt 3½ år i henholdsvis Irland, Frankrig, Mexico samt Tyskland, taler jeg engelsk, fransk, spansk og tysk.

Vision

Stylist assistancen skal være for alle, og ydelsen skal være ordentlig og ærlig.

Jeg ønsker at arbejde med mennesker og deres personlige styling, uanset deres budget og behov. Endvidere ønsker jeg at assistere forskellige typer mennesker, så stylist rollen ikke kun henvender sig til en bestemt gruppe.

Jeg ønsker at assistere mænd og kvinder, tykke og tynde, høje og lave, i alle aldre, med at finde frem til en personlig stil, som de føler sig godt tilpas med, passer til deres økonomi og som fremhæver dem bedst muligt.

Advisory Board

Jeg har allieret mig med 3 spændende mennesker som udgør mit Advisory Board og som kan være med at til forbedre mine produkter og udvikle firmaet til gavn for både kunder og undertegnede.

Foredrag

Har du masser af tøj men aldrig noget at tage på? Book et foredrag for ny inspiration.

Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort.