Jeg kommer fra Århus hvor jeg siden 2007 har firmaet Stylechange og arbejdet som stylist.
Min baggrund er en uddannelse som indkøbs- og importøkonom og jeg har arbejdet 16 år som indkøber bl.a. indenfor modebranchen om som personel shopper. Jeg har været skribent i Århus Stiftstidende skrev her om styling og mode samt skrevet i kvinde magasinet Q´s brevkasse ”spørg stylisten”.
Desuden laver jeg modereportager og artikler for Aller Media A/S og har
udgivet bøgerne “Bliv din egen stylist”  og “Styling og mersalg” . Jeg  underviser endvidere personalet  hos flere tøjproducenter og brillekæder.

 


Jeg tilbyder:
Erhverv: Kollektionsoptimering for interne sælgere og agenter. Loyalitets program til kunder, events, stylist dag i butikken, undervisning af butiks personale, koncept udvikling, kurser, styling til kataloger, messer m.m.
Private: Shopping, makeovers, garderobecheck, foredrag m.m.

Endvidere er jeg uddannet stylist og makeup artist fra fagskolen i Odense samt uddannet farve/stil konsulent. Herudover har jeg en coach samt en certificeret psykoterapeut uddannelse. Derudover har jeg studeret på Teko i Herning.

Jeg har rejst i det meste af verden henholdsvis med arbejde og som rygsæk rejsende. Da jeg har boet sammenlagt 3½ år i henholdsvis Irland, Frankrig, Mexico samt Tyskland, taler jeg engelsk, fransk, spansk og tysk.

Vision

Stylist assistancen skal være for alle, og ydelsen skal være ordentlig og ærlig.

Jeg ønsker at arbejde med mennesker og deres personlige styling, uanset deres budget og behov. Endvidere ønsker jeg at assistere forskellige typer mennesker, så stylist rollen ikke kun henvender sig til en bestemt gruppe.

Jeg ønsker at assistere mænd og kvinder, tykke og tynde, høje og lave, i alle aldre, med at finde frem til en personlig stil, som de føler sig godt tilpas med, passer til deres økonomi og som fremhæver dem bedst muligt.

Advisory Board

Jeg har allieret mig med 3 spændende mennesker som udgør mit Advisory Board og som kan være med at til forbedre mine produkter og udvikle firmaet til gavn for både kunder og undertegnede.

Foredrag

Har du masser af tøj men aldrig noget at tage på? Book et foredrag for ny inspiration.

Gavekort

Glæd en du holder af med et gavekort.