Personlig styling, garderobetjek, shopping

Her får du alle 3 ydelser samlet (fordelt over 2 dage).

 

Personlig styling

Vi vil starte med den personlige samtale, så jeg ved noget mere om dig og dine ønsker. Herefter får du råd og vejledning omkring farver, snit og stil, samt hvad der klæder lige præcis dig.

Garderobetjek

Vi rydder op i din garderobe og finder frem til nye måder, du kan kombinere dit tøj på. Vi ser også på, hvad du eventuelt kan supplere med for at få en god basisgarderobe, som jeg kan hjælpe dig med at sammensætte.

Jeg opfordrer dig til at bytte eller give dit gamle tøj væk, så det bliver genbrugt.

Shopping

Vi finder en dag ikke længe efter garderobechecket, hvor vi handler i butikker, der passer til dig og dit budget. Du bliver naturligvis rådgivet og får fremlagt nye muligheder undervejs.

Efter denne seance har du fået ryddet op i din garderobe og fundet frem til at bruge det, du har, på nye spændende måder.

Endvidere er din grundgarderobe blevet opdateret, og du vil opleve, at med bare enkelte nyindkøbte stykker tøj føles din garderobe meget større, fordi du nu kan kombinere tøjet optimalt på flere måder.

Du får:

  • Spørgsmål og samtale
  • Gennemgang af garderoben + garderobecheck + oprydning
  • Forslag til grundgarderobe og eventuel opgradering
  • Nye måder at kombinere dit tøj på – både med eksisterende garderobe og nye indkøb
  • Kombinationsliste
  • Shopping og assistance i butikker, der passer til dig og dit budget
  • Rådgivning og forslag til nye muligheder, mens vi handler
  • Ideer til hvad der fremhæver dig bedst, og hvor du kan finde det

PRIS: kr. 5.500,-

Kunderne siger

Hvilken skøn gave jeg fik til Mors dag i år: Et garderobetjek og en shoppetur min datter havde selv brugt Liselotte så nu var det min tur.
— E.A. 52 år

Jeg er mand og har brugt Stylechange over to gange. Første gang tog jeg hele pakken. Anden gang var en shopping tur til min efterårsgarderobe. Det var en hel ny verden der blev åbnet for mig. Før var tøj bare tøj. Jeg gik op i hvad jeg havde på og hvordan jeg så ud, men når jeg ser tilbage på hvordan jeg købte tøj før, var det hele meget tilfældigt. Jeg købte tøj efter hvad jeg lige synes var fedt på det givne tidspunkt, men uden på nogen måde at have øje for det større billede. Stylechange lærte mig at se på større billede.
— Albert 21 år