Foredrag 1

Bliv din egen stylist – En guide til kvinder i alle aldre og størrelser

Foredraget tager udgangspunkt i Liselotte Thygesens bog af samme navn og guider dig trinvis, så du får alle værktøjerne og tipsene, til at blive din egen stylist.

Foredrag 2

Vil du ligne en million for få penge?

Hør hvordan du shopper mest optimalt så du undgår de dyre fejlkøb. Se hvordan du bruger tilbehør, holder styr på garderoben samt lærer hvordan du styler dit tøj og udnytter indholdet i garderoben bedst muligt. Det hele krydres selvfølgeligt med tips og råd undervejs. Varighed 1½ time. Kontakt mig for et tilbud.

 

Foredrag 3

Klædt på til opgaven

· Er du bevist om din fremtoning og påklædning?
· Hvilke signaler sender du og er det de signaler du ønsker at sende?
· Hvordan ”klæder” du dig bedst på til en jobsamtale?
· Øvelser undervejs
Oplægget krydres med tips og råd undervejs og fordrer at deltagerne har lyst til at engagere sig. Varighed: 2 timer. Kontakt mig for et tilbud.

”Nu skal endnu flere klædes på – HK gentager succesen”

“Ledige skal klædes ordenligt på til jobsamtalen – bogstavelig talt” fra Finans.dk d. 10. februar 2016

Foredrag 4

Mersalg med service

En praktisk værktøjskasse til butikker

Kunderne handler på nettet som aldrig før, og de fysiske butikker oplever benhård konkurrence. Men hvordan ruster man sig hertil, vinder kunderne tilbage i butikken og giver dem lyst til at komme igen og igen? Kom til et spændende foredrag og få konkrete tips og inspiration til, hvordan du kan give dine kunder både service, viden og en god oplevelse i din butik samtidig med, at du kan forøge dit salg. Du får bl.a. indblik i mænds og kvinders indkøbsmønster, mersalg med service, og hvordan du kan afholde et godt event. Alt sammen med udgangspunkt i foredragsholders erfaring fra tøjbranchen. Foredraget er særlig relevant for butikker og andre med interesse for service og mersalg via fysiske salgssteder. Varighed: 45 min. Kontakt mig for et tilbud.

Oplægsholder på CIFF modemesse i Bella Center, København

Læs artiklen “Workshop før travl weekend” fra aoh.dk d. 31. marts 2016

Billederne kan forstørres ved at klikke på dem

Kunderne siger

We at Spezific would like to take the opportunity to thank you for coming in and styling us for our website pictures.

Liselotte tog udfordringen op, og kom til Grindsted en aften for at give Kvinder Med Momsnummer et kærligt spark og en masse input til en aften om signaler. Hvad signalerer vi med vores tøj, når vi er på arbejde? Skal man have fodformede sko fordi man er zoneterapeut?

Vi ønskede input til hvad vi signalerer – og lige så gerne hvad vi ikke signalerer i vores valg af tøj rent erhvervsmæssigt. En stor udfordring netop pga de mangeartede firmaprofiler, men de fremmødte gik alle hjem med en masse gode ideer og tanker. Flere fik i løbet af ugen endevendt deres egne garderober på baggrund af Liselottes input.

Dejlig nærværende og direkte er Liselotte, og hun har været en stor inspiration til os. Nogle finder vej til hende på egen hånd efterfølgende, det er der ingen tvivl om. Tak for en spændende aften.

— Katri S, Kvinder Med Momsnummer

Vores personaleforening her hos FDE A/S havde arrangeret et foredrag med Liselotte Thygesen om Styling. Og vi mødte en veloplagt Liselotte, som straks fik os til at overveje, at rydde op i garderoben med en bemærkning som: ”står I hver morgen foran et skab der bugner af tøj og har alligevel aldrig noget at tage på?”, Eller ”Ender I altid med at bruge de samme få sæt tøj.

“Og så fik vi forklaringerne og hvorfor det ofte ender sådan. Og en masse tips og ideer til, hvordan vi fremover kunne blive bedre til at få købt det rigtige, som passede til os og vores figur og farver. Derudover fik vi demonstreret, hvordan forskelligt tilbehør kunne variere det udtryk vores tøj sender. Tak til Liselotte for tips og tricks.

— Tina Hermansen FDE A/S.

De fremmødte fik ideer fra foredraget til hvilke farver og snit der skal vælges når der skal købes nyt og på en gine demonstrerede Liselotte hvordan en hvid skjorte kan tage sig meget forskelligt ud, alt efter hvilket tilbehør man vælger. Undervejs var der indlagt små “øvelser”, hvor snakken gik livligt.
Et spændende foredrag, hvor vi blev mindet om, at det vigtigste er at få det bedste ud at det vi har og fremhæve de gode sider.

— Haderslev kommunes personale forening, Ulla Arreborg