Tusind tak for en virkelig god formiddag hos dig, hvor vi begge fik en meget anvendelig og grundig introduktion til vores farver og stil. Med den nye viden føler vi os godt rustet til at få det rigtige med hjem fra butikken.
Tusind tak til dig. Vi ville ønske at alle fik chancen for at møde dig.

Venlig hilsen Sofie og Dorthe

Jeg har ikke handlet tøj i butikker i flere år, da jeg bliver så træt, og usikker på egen tøj smag og Stil.
Jeg bestemte mig for at få hjælp til at finde min stil og en grund garderobe. Her var Liselotte til stor hjælp. Alt i alt en god oplevelse og jeg ved nu noget om hvilke tøj og farver der passer sammen.

Karsten

Jeg havde i en længere periode haft oplevelsen af at min garderobe ikke fungerede for mig både til hverdag og til fest. Jeg havde forsøgt at rette op på sagen flere gange med mange shoppeture uden held da nyt tøj gang på gang endte som fejlkøb. Jeg kunne mærke at jeg havde brug for at få professionel hjælp og friske øjne på sagen. Jeg har både fået stil og farvetest samt garderobetjek hos Liselotte. Liselotte har løst opgaven til punkt og prikke for nu har jeg styr på mine farver og er sikker i min stil.”

Med venlig hilsen Mette

Tak for i fredags. Det var en rigtig god oplevelse.
Hold nu op, hvor nåede vi meget og der har været mange aha oplevelser i processen – bare det at lægge hele sin garderobe frem er tankevækkende og jeg har tænkt over flere ting i weekenden. Tak Liselotte for din meget kvalificerede, tydelige og også menneskelige rådgivning. Hold op, hvor er du fagligt dygtig.Tak for din styring af processen, så vi nåede rigtigt meget. Og særligt tak fordi, jeg kunne spørge om alt – også frisure, solbriller, makeup mm.
Mine ønsker til forløbet er til fulde opfyldt.”

Mange anbefalinger fra Lone 65 år

Det var en helt igennem fantastisk dag sammen med Liselotte. Hun er et meget behageligt og positivt menneske. Hun er meget professionel og er kniv skarp og dygtig. Hun så hvem jeg var og hvilke stil, jeg gerne ville være bedre til at bære. Jeg gik derfra meget mere bevidst omkring farver snit og stil. Det var den fedeste oplevelse, at shoppe med hende. Hun var god til at vise mig nye måder at klæde mig på og stadig være tro mod min personlighed. Stort set alt hun fandt og foreslog at jeg skulle prøve ,var lige i skabet. Hun ramte plet. Jeg har efterfølgende, fået mange tilkendegivelser på hvor meget mit tøj klæder mig af både familie, venner og kollegaer Jeg vil helt sikkert bruge hende igen til mine fremtidige shoppeture.
Hun får simpelthen 5 stjerner ud af 5.
Tak Liselotte”

Ellen 56 år

Jeg havde fornøjelsen af at få Liselotte’s kyndige hjælp til at finde frem til min egen personlige stil, som er mig og som jeg føler mig til pas i. Det har været den bedste investering jeg har lavet I mig selv og jeg kan på det kraftigste anbefale Liselotte.”

Ronnie 41 år

Du hjalp mig for et års tid siden med er garderobe tjek samt shopping – hvilket jeg har været meget glad for. Jeg er kunne godt tænke mig en shopping tur med dig igen i august, fokus der vil være “tilbage” til lækkerhed efter graviditet samt ammetøj.”

Vh Mai H

Hej Liselotte
Har tænkt på at skrive til dig flere gange – så nu kommer det: Vil bare sige 1000 TAK for dine input! Det var lige, hvad jeg havde brug for! Jeg gik direkte hjem og ryddede op og fik overblik. Og nu hænger der både nude og brun i mit klædeskab for første gang 🙂 Så skønt med noget farve, har længtes efter det i årevis. Og bogen er virkelig suveræn – du skulle sætte prisen for farvetjekket op og så giv din bog “gratis” med, det er virkelig en bibel og et spark til at få styr på garderoben, er glad for at jeg købte den med.” MVH Helle K

 Jeg var på udkig efter at få nogle helt konkrete teknikker, som jeg kunne bruge når jeg shoppede tøj. ”Nye briller” som kunne hjælpe mig med at finde de rigtige stykker tøj (hurtigt) og sammensætte det optimalt . Efter et par spændende timer med Liselotte, hvor vi sammen var rundt i butikker, fik jeg lært at se og sammensætte tøj på en helt ny måde. Hun lærte mig at opbygge, sammensætte og style tøjet fra en helt ny vinkel, som virkelig har hjulpet mig med hvilke typer tøj jeg skal gå efter og hvordan jeg kan mikse det. Liselotte har givet mig nogle helt konkrete metoder og tilgange til styling, som er simple og enkle, men som gør den store forskel. Jeg shopper nu med et helt andet mindset, der gør det meget nemmere for mig at finde de rigtige stykker tøj og sammensætte det på en måde som ”er lige det der gør forskellen”. Tiden med Liselotte har været enormt værdifuld, meget professionel og yderst behagelig. Jeg bruger hendes teknikker hver eneste dag og jeg kan varmt anbefale Liselotte til alle som er på udkig efter at få et professionelt syn på styling.”
vh Birgitte M

Hej Liselotte.
Tak for dit besøg. Jeg var / er meget begejstret.
Jeg har fået idéer til, hvordan min garderobe kan mikses på rigtig mange måder, hvilket jeg ikke kunne før dit besøg.
Super vejledning om, hvor begynder jeg og trin for trin bliver klædt på, med det tøj jeg har.
Du er meget professionel og engageret. Nem at tale med. Jeg var godt tilpas.
Kan kun anbefale et garderobecheck – det skulle jeg have gjort for længe siden.
Karin B

Jeg er yderst tilfreds med det forløb, jeg har haft med Liselotte (garderobe-tjek, læring om farver & stil / hvad der generelt ‘holder’ – og ikke mindst hvad der ikke gør). Helt fra start var der en god kemi mellem os, og jeg kunne mærke, jeg var i gode hænder, hvilket gjorde det let bare at springe helhjertet ud i projektet. For det var et stort skridt for mig at tage at kontakte en stylist; jeg kunne ikke have forestillet mig i et sådant projekt blot få måneder før jeg kom på ideen og reagerede på impulsen. Forløbet har betydet, at jeg føler at jeg nu har styr på alt det grundlæggende (og mere til), når det kommer til ‘god tøjstil’. Det havde jeg bestemt ikke før, og Liselotte var god til at sætte sig ind i hvem jer er, og således til at finde frem til en ny retning for mig, med udgangspunkt i denne analyse. Jeg kan på det varmeste anbefale Liselottes kyndige hjælp til alle, der kunne tænke sig at oppe deres ‘tøj-game’ og derved opnå en bedre følelse når de træder ud af lejligheden om morgenen. Jeg er overbevist om, at jeg selv kommer til at tage kontakt til Liselotte igen i fremtiden, hvis / når behovet for inspiration eller gode indspark, fra en der ved hvad hun taler, opstår.
Nicolai K, 40 år

Tøjindkøb var for mit vedkommende som mand noget som blev overstået i en snæver vending når en festlig anledning krævede det eller jeg lige faldt over et stykke pænt tøj, helst på tilbud.
Men jeg syntes ikke det fungerede og havde brug for noget rådgivning. Liselotte kom ud og gik min sparsomme garderobe igennem, jeg havde egentlig selv ryddet ud i den, men Liselotte kunne hurtigt spore sig ind på hvad som passede til mig og den stil jeg ønskede, så endnu mere røg ud. Og det er dejligt efterfølgende kun at have det liggende i skabet som jeg faktisk bruger, og kan lide at bruge.
Nogle dage efter mødtes vi i en tøjbutik og Liselotte fandt det tøj som jeg manglede for at kunne lave mange forskellige gode sammensætninger. Og jeg blev præsenteret for tøj som jeg ikke selv ville have fundet frem til, men som bare var rigtig smart til mig.
Før passede tøj og sko jeg tog på ikke sammen i farver og stil, hver for sig måske nogenlunde ok, men nu har jeg lært at sætte tingene ordentligt sammen og har en god garderobe at tage fra.
Alt i alt en rigtig god oplevelse som vil være til stor gavn mange år frem i tiden.
Torben 53 år

Jeg har igennem længere tid haft svært ved at finde tøj, som jeg synes klædte mig. Faldt altid tilbage til det samme. Helst i mørke farver og lidt for stort. Alt det fik Liselotte lavet om på med behagelig og kyndig vejledning. I løbet af to varme, intense og lærerige timer i prøverummet, kom jeg hjem med nyt og lyst tøj, samt en masse gode råd til brug af accessoires samt sammensætning af farver og materialer.
Liselotte er sød, lyttende og helt nede på jorden. En rigtig god oplevelse. Helt bestemt anbefalelsesværdigt.
Hilsen Rikke

Hvorfor i al verden har jeg ikke gjort dette noget før – sådan tænkte jeg
efter 2 dage i Liselottes selskab.
Jeg havde total mistet oversigten over hvilket tøj jeg havde og hvilket tøj jeg kunne bruge.
Det er blevet til mange “fejlkøb” i løbet af de sidste par år og et garderobeskab der var fyldt med tøj,
jeg ikke vidste hvordan jeg skulle bruge.
Den første dag med Liselotte ryddede vi op i min garderobe og hvilken lettelse, lige pludselig var alt megetmere overskulig og jeg fik en ide om hvilket tøj jeg kunne bruge, hvordan jeg kunne sammensætte forskellige sæt, hvad der passede til hvad, hvilke farver jeg kunne bruge og meget mere.
Den næste dag var Liselotte med mig ude at shoppe og jeg fik mig godt nok noget af en overraskelse. Liselotte havde så meget styr på hvilken type jeg er og hvilket tøj der passer rigtig godt til mig (og det der var tilbage i min egen garderobe) – jeg vil aldrig selv drømme om at købe det tøj Liselotte fandt frem, men jeg må bare sige at uanset hvad Liselotte fandt frem til mig, så kunne jeg se at det var mega pænt til mig og jeg følte mig meget tilpas i det. De 2 dage med Liselotte var bare en fantastisk oplevelse, som har lært mig meget om hvilken type jeg er, hvilket tøj jeg skal købe og hvor jeg skal købe det.
Stor tak til dig Liselotte og vi ses helt sikkert igen når vintergarderobe skal indkøbes.
mvh Anne Marie S

Jeg og min mor har en rigtig hyggelig tradition, med at holde mor-og-datter-dag sammen og denne gang gik turen til StyleChange, hvor Liselotte sørgede for en rigtig god og spændende oplevelse!
Til trods for en pæn og slank skikkelse, så har jeg aldrig været modig nok til at gå i andre farver end mørkt og i særdeleshed sort tøj. Det skulle der laves om på – og som sagt så gjort!
Liselotte er rigtig god til at forklare og vise hvad der virker og hvorfor – samt hvad der slet ikke virker og hvorfor ikke. Det jeg har fået med mig, er at jeg nu har øje for hvilke farver, der faktisk gør det rigtigt godt, og hvordan jeg kan bruge farver meget mere i min påklædning.
Jeg har ofte haft følelsen af hvad der virker og hvad der ikke virker for mig, men har aldrig rigtigt kunne sætte fingeren på hvad det var – men efter at have mødt Liselotte, ved jeg nu helt konkret hvad dét er og (måske endnu vigtigere) hvorfor det virker for mig. Desuden fik jeg gode tips om hvordan man ’snyder’ sig til længere ben og smallere hofter – og hvem vil ikke gerne det!
Tak for en god dag, Liselotte.

Jeg havde gennem længere tid tænkt – om jeg kunne lære at klæde mig pænt på. Jeg er mand – godt og vel midaldrende – ikke slank. Min størrelse og kampvægt svinger og ligeledes min tøjstørrelse. Når man bruger str. 2-3xl, så er der langt færre muligheder for at købe tøj.
Nu er der gået uger 6 siden, jeg fik hjælp til selvhjælp af Liselotte. Jeg kan sige, at jeg er meget tilfreds over det input eller wakeupcall, som Liselotte har givet mig.
Vi mødtes i en tøjbutik med store størrelser og jeg prøvede ganske mange stykker tekstiler efter egen mening og senere mødtes vi på Liselottes kontor, hvor jeg fik hjælp til at sortere min egen garderobe. Jeg er mest visuel orienteret og jeg har været frustreret en periode, men Liselotte var hurtig til at hjælpe mig videre og tage nogle fotos af mig med “god og dårlig” påklædning (go og no-go, som Liselotte udtrykker det)
Ved dette selvsyn kunne jeg se, hvordan den rigtige sammensætning af bukser, skjorte, bluse og blazer kunne booste min tøjstil. Jeg tænker, at jeg fremadrettet er opmærksom på disse tøjregler og at jeg vil have en mindre, men også mere anvendelig garderobe. Jeg vil gerne opfordre andre midaldrende mænd til et garderobetjek eller Stylechange hos Liselotte.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at min nye tøjstil har givet mig selvtillid og stil.
D Poulsen, Viby

Kære Liselotte. Jeg skylder dig en kæmpe tak. Du skal nemlig vide at at jeg har haft en helt fantastisk dag på messen så vel som aften i går. Alt er klappet Uden stress og min fine resultater og jeg har følt mig så godt tilpas med mit lækre look og fine nye taske. Faktisk er det utroligt tankevækkende hvilken ro en god garderobe og en god planlægning kan give indeni.
Vh Marlene G

Har haft en fantastisk dag sammen med Liselotte, hvor vi gennemgik min garderobe og lavede farvetest om formiddagen.
Efter en skøn frokost havde Liselotte booket en tid hos frisøren (efter mit eget ønske), hvor jeg fik lagt en super Make-Up, fik nogle gode fif til en hverdags Make-up, og fik farvet håret.
Herefter gik vi så ud i butikkerne og shoppede – jeg har aldrig sådan rigtig været til de store shoppeture, men Liselotte gjorde det til en super oplevelse!
Jeg har fået rigtig mange gode fif med mig fra dagen, og det er ikke sidste gang jeg har været hos Liselotte.
Kan virkeligt kun anbefale hende på det varmeste
Med venlig hilsen Erika S

Jeg tog kontakt til Liselotte, fordi at jeg var træt af følelsen af ikke at have noget tøj at tage på, selvom skabet jo var proppet med tøj. Inden jeg fik besøg af Liselotte foretog jeg en større oprydning i tøjet – to fyldte sække blev det til med tøj, jeg ikke havde brugt længe, og da Liselotte kom røg endnu en sæk med tøj ud. Og der var stadig tøj tilbage i skabet – så det med “ikke at have noget at tage på” – det passede jo ikke. Liselotte hjalp med at sætte tingene i skabet sammen på nye og forskellige måder. Det var jo næsten som at få nyt tøj. Liselotte er super god til at spotte ens stil, så det var ingen sag at være på shopping. Hun er vedholdende i at finde lige præcis det, som passer. Så nu er det svært at vælge, hvad jeg skal tage på – fordi der er så meget, jeg gerne vil bruge. Derfor er jeg også sikker på, at jeg vender tilbage og beder om hjælp til at få suppleret forår- og sommergarderoben op.
KH og rigtig god dag Lisbeth

Jeg har altid været træt af at komme ud at handle tøj, fordi det for mig altid har været et problem. Jeg er 1.85m høj bruger str 43 i sko og derfor syntes jeg at udvalget har været begrænset og har nok fået et lidt snæversynet syn på tøj køb.
Tit når jeg har været ude at handle tøj, kommer jeg hjem med et eller andet stykke tøj til fest, som jeg kun bruger den ene gang.Ville prøve at komme ud af min “dårlige” vaner og vil prøve at bygge en basis garderobe op. Ville have hjælp til dette og det var her jeg fandt Liselotte på nettet. Jeg kunne se hun var uafhængig af aftaler med butikker, så tænkte det må lige være hende jeg kan bruge. Jeg kontaktede hende og fortalte om mine Tøj problemer. Straks fik jeg svar, at det ikke var noget problem og ugen efter mødtes vi i Aarhus hos en butik, hvor jeg fik en masse gode råd og masser af tøj. Jeg lærte at få et hurtigt overblik i butikken og hvordan jeg skal klæde mig og jeg fik bygget en basis garderobe op. Jeg er simpelthen så glad for den oplevelse Liselotte gav mig og jeg har fået mod på at gå ud at shoppe og ved nu, hvad jeg skal kigge efter fremover.
Vi nåede da også over i skobutik, der havde sko i store størrelser til kvinder og flere farver at vælge imellem, fantastisk oplevelse. Tak Liselotte.
Vh Lone.

Hos Liselotte oplevede jeg, at jeg udviklede mig, og efterfølgende har jeg haft nemmere ved at udvælge tøj og farver der passer til mig. Sessionen var en spændende og behagelig oplevelse, hvor Liselottes smilende og professionelle væsen kun kan gøre én i godt humør. Forkælet og med større selvtillid gik jeg fra Stylechange.
Vh. Jasmine, 30 år.

Tøj indkøb har altid været noget, der skulle overstås, og jeg altid været som en kat – helt min egen. Moden skulle i hvert fald ikke diktere, hvordan jeg gik klædt. Men selvom jeg ikke er til mode, så har jeg alligevel et behov for at markere min personlighed. Jeg har aldrig stolet på tøjekspedienter. De kender mig jo ikke, og jeg mistænker dem altid for at ville prakke mig noget på, blot for at få solgt skidtet. Men ind imellem har jeg dog haft følelsen af at bære tøj, der gav mig en Wauw-følelse: “Jeg føler mig vildt godt tilpas i dette tøj, og jeg kan mærke de beundrende øjne”. Den følelse ønskede jeg at bygge videre på, og så kom ideen med at kontakte Liselotte og få hjælp af en rådgiver uden andre interesser end at hjælpe mig. Det var et godt valg. Liselotte foreslog Pakke 2 og bad mig udfylde et spørgeskema, der vel mest af alt tvang mig til at tage bevidst stilling til en masse ting, som jeg hidtil kun havde haft en ubevidst fornemmelse af. Det var en lærerig oplevelse. På selve dagen mødtes vi i en butik (Liselottes forslag på baggrund af mine valg), og vi fandt 15 – 20 stykker tøj, der kunne kombineres til mindst 8 sæt, hhv. casual og formelt. Det løb op i 7.500 kr. men jeg må sige, at det var en god investering at betale Liselotte 2.500 kr. for hendes hjælp. Jeg skulle nok have købt ind for 20.000 kr., hvis jeg skulle nå frem til samme resultatet via trial-and-error og tilfældige ekspedienters forslag. Det er stadig ikke mode – men det er min stil, og jeg ved fra Liselotte, hvad det er for ting, der gør udslaget. Det føles så fedt. Tak for hjælpen Liselotte.
Claus J 57 år.

Besøget fra Liselotte gav helt nye muligheder med min eksisterende garderobe. Fik fif til hvordan tingene kunne matches men også de grundlæggende fif til hvordan man skal tænke tingene sammen – også når jeg køber ind.
Så efter også at have været på shopping sammen er jeg nu klædt på til selv at eksperimentere med både det “gamle” og de nye farvemuligheder.
Det allerbedste er nok at have fået lysten til at klæde mig på tilbage.:-)
Gry H

Jeg startede med købe farve, stiltest og pakke 3 .
Jeg havde 2 vidunderlige dage sammen med Liselotte.
Dette har givet mig en ” øjenåbner” for farver og stil der klæder mig, og så har vi sammen gennemgået min garderobe. På shoppe turen købte jeg tøj i farver og stil jeg aldrig nogen sinde selv har turde købe, det tør jeg i dag, takket være god rådgivning af Liselotte.
Nogle dage efter shoppe turen, kontakte hun mig igen, blot for at følge op på,
om jeg havde nogle løse ender, jeg skulle have hjælp til. Når jeg idag åbner mit klædeskab, hænger der nyt tøj i lækre farver, alt sammen noget jeg kan kombinerer med det gamle der er tilbage. Før vidste jeg ikke hvad jeg ville have på, i dag kan jeg næsten ikke vælge.
Liselotte er helt fantastisk til at rådgive, hun er mega sød, samtidig er hun helt ned på jorden.
Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til hende, hvis man er usikker når der skal købes nyt tøj.
Judith N.

 

Jeg havde gennem årene fået lavet en ’almindelig’ og en ’pæn’ version af mig selv, som ikke hang godt sammen. Liselotte hjalp mig i løbet af to intense timer med at fokusere på det af mit tøj, jeg faktisk var glad for – og andre to intense timer på indkøb, hvor jeg fik åbnet øjnene for ting, jeg ellers ikke kunnet have finde på at prøve. Jeg har nu fundet en sammenhængende stil, som jeg kan graduere blødt. Opgaven jeg stillede Liselotte til en start var at hjælpe mig med at finde ud af, hvilket tøj jeg skulle have på til en portrætfotografering – og den er også løst.
Bjørn K.

 

Det har været en rigtig god oplevelse med en makeover med shopping vejledning med Liselotte en fantastisk selvforkælelses dag gennem magasinet mit SØNDAG.Læs mere her.
Lene S.

 

Liselotte var både spændende og sød at shoppe med. Foreslog og viste udvalgte ting og forklarede og viste hvorfor.
Når jeg nu er ude at ose, så er det blevet meget nemmere og meget mere overskueligt. Og ikke mindst mere fornøjeligt 🙂 Jeg kan på forhånd på lang afstand spotte alt det, som jeg slet ikke skal hen at se nærmere på (og eventuelt blive fristet af!). Jeg kan med det samme gå lige til det, som jeg ved farvemæssigt og stilmæssigt vil klæde mig. Og samtidigt passe ind med det, som jeg allerede har derhjemme.
Farve- og stiltesten, suppleret med garderobetjek og shopping tur var en god investering.
Marianne A.

 

Derefter blev jeg afhentet af en meget smilende / engageret Liselotte Thygesen, bare klar til at tage sig kærligt af mig og det skal jeg love for at hun gjorde, TAK for det. Jeg er stadigvæk helt høj efter den dejlige oplevelse og får også rigtig meget ros fra alle omkring mig, Jeg kan simpelthen ikke, takke Liselotte nok for alt den hjælp og hvor er det skønt, at mærke den glæde hun lægger i sit arbejde med at hjælpe andre.
Lene G 61 år.

 

Jeg fik enormt meget ud min tid med Liselotte. Tiden blev udnyttet rigtig godt og jeg fik rigtig meget for pengene. Min forhåbning var blandt andet, at jeg fik noget med hjem, som jeg ikke selv ville have fundet og det fik jeg i høj grad. Derudover var Liselotte rigtig god til at tage udgangspunkt i mine ønsker og samtidig udfordre mig. Jeg lærte også noget om sammensætning af stof og farver, hvilket jeg kan bruge, når jeg vælger tøj herhjemme.
Det er en af de bedste fødselsdagsgaver, jeg har fået.
Mvh Bjørg 31 år.

 

Jeg havde i lang tid overvejet at bringe en stylist ind i mit garderobeskab. Valget faldt på Liselotte, og det var det hele værd.
Vigtigst af alt gav garderobetjekket mig en masse tips og tricks til hvordan jeg nemt kunne sammensætte en masse lækre sæt ud fra det tøj jeg havde i forvejen, samt at tænke accessories og sko ind som en del af helheden. Et par dage efter tog vi på shopping sammen, og jeg kom hjem med nogle meget fine ting, som jeg kan kombinere på kryds og tværs med min egen garderobe.
Jeg føler mig langt bedre i stand til at klæde mig på, både på job og når jeg skal i byen, og det giver mig den selvtillid jeg søgte. Det er utrolig rart at være i Liselottes kyndige selskab.
Venlig hilsen Janni R 34 år.

 

Inden jeg var ude med Liselotte til shopping assistance, kunne jeg aldrig finde noget at tage på, som passede sammen. Nu passer hele min garderobe sammen på kryds og tværs. Så med de tips og tricks jeg har fået, og en smule nyt tøj, er det som om, at jeg har fået en helt ny garderobe.
– Cecilie, 21.

 

Tak for en skøn formiddag med dig. Jeg nød at blive serviceret på professionel vis og jeg er glad for det tøj, jeg købte. Dine gode ideer var meget velkomne og inspirerende. Jeg vil kontakte dig igen.
Mvh Kirsten Kristiansen.

 

Jeg har altid synes livet var for kort til at købe tøj,
Jeg brugte for lang til at finde ud af hvad jeg egentlig skulle købe til garderoben,
Og jeg stod tit i den situation, inden jeg skulle i byen, og gloede ind i en lidt overfyldt garderobe og kunne ikke finde noget at tage på
Liselotte var min effektive sparring der med fuld focus ‘scannede’ en butik for lige det tøj der passer til mig – hun spildte ikke tiden. Små effekter som hvordan bruger det samme tøj – om det så er casual – eller bryllups situationen.
Efter to koncentrerede timer – og en afsluttende hyggesnak – kom jeg hjem med mange kombinationer af tøj uden at jeg var kommet af med en formue. Så kan jeg senere købe tilsvarende tøj i en måske bedre kvalitet. Jeg har sparet en masse tid og tror i den sidste ende også penge.
Liselotte var hurtig til at tune ind på hvad der klædte mig men tog også hensyn til hvad jeg kunne lide.
Men jeg er sikker på Liselotte også er et godt valg hvis behovet er at man skal købe den dyre minkpels og skal være sikker på man vælger rigtig.
Vh Agnete O 44 år.

 

Tusind tak for en rigtig hyggelig og lærerig dag. Jeg har altid set det at købe tøj, som noget der bare skulle overstås, og derfor er jeg altid kommet hjem med det forkerte.
Jeg har haft utrolig svært ved at finde en stil der passer til mig og min lyse hud, men så kom Liselotte! Heldigvis!
Vores shoppe tur var et super miks af shopping og undervisning i, hvad der passer til mig, og hvad jeg skal kigge efter fremover.
Som Liselotte sagde ‘det er ikke fordi man ikke kan finde ud af det, men bare fordi man ikke har lært hvordan’.
Hun kom i løbet af de timer vi var sammen med rigtig mange gode råd og tips, og viste mig også at man ikke behøver at bruge millioner af kroner for at være smart.
Tusind tak for en dejlig oplevelse Liselotte, det kan jeg klart anbefale!
Knus Christine, 20 år

 

Efter i mange år at have se på shopping som noget der skulle overstås, valgte jeg at få shopping assistance og rådgivning. Det var en oplevelse der mildest talt blæste mig baglæns ud af lokalet. Liselotte formåede ikke bare at se hvilke farver der passer sammen men også hvilke farver der passer til mig. Min garderobe er gået fra at være en samling ”enkeltstykker” der blev købt hver for sig og ikke passede sammen til at være ting der købt for at passe ind i en sammenhæng. Jeg er nu betydeligt bedre klædt end før og for første gang i mit voksne liv, er det ikke længere forfærdeligt at handle tøj.
Mvh Jens S 39 år.

 

Hvilken skøn gave jeg fik til Mors dag i år: Et garderobetjek og en shoppetur med Liselotte Thygesen, Stylechange. Ikke fordi min datter syntes, at jeg klædte mig usmart og konet, men fordi hun selv var blevet stylet af Liselotte, og det var der kommet et fint resultat ud af. Nu skulle mor så have samme tur – noget kunne vel altid forbedres, mente hun.
Med stor interesse ser jeg altid de engelske stilguruer Trinny og Susannahs TV-programmer og her fandt jeg den danske pendant. Der blev ryddet op og ud i garderoben og helt nye muligheder for sammensætning af tøjet blev vist. Shoppeturen var en sand fornøjelse og særdeles effektiv. Aldrig har jeg fået købt så meget tøj i løbet af blot 2 timer. Så nu vil jeg glæde min søster med et gavekort til Stylechange.
E. A., 52 år”

 

Jeg er det man kalder ’en ret stor pige’, hvilket bestemt ikke gør det nemmere at finde tøj der virker efter hensigten. Og efter mange år med nederlag i diverse tøj butikker var jeg efterhånden blevet så desillusioneret omkring tøj/stil, at jeg slet ikke kunne finde ud af det mere. Hvis jeg overhovedet så noget tøj jeg mente der var værd at prøve, kunne jeg ikke se om det virkede eller var forkert. Og jeg havde helt mistet min sans for at vurdere om tøjet signalerede den stil jeg ønskede, eller om det var mere passende for en helt anden aldersklasse. Med andre ord: Jeg havde virkelig brug for hjælp!
Inden min aftale med Liselotte skulle spørgeskemaet udfyldes og returneres, og for mig startede processen allerede der: jeg blev ’spirende’ bevidst om at jeg faktisk har en holdning til tøj, og også har et øje for hvad der virker på min krop, og hvad der ikke gør. På selve shopping dagen var jeg nervøs, og usikker i begyndelsen, men Liselotte guidede på så fin en måde, at jeg var helt tryg i processen, og langsomt men sikkert fjernedes sløret fra mine øjne: jeg kunne faktisk GODT se hvad der virkede, og hvad der ikke gjorde. Og allerede INDEN tøjet var på, kunne jeg se om det snit ville virke eller ikke. Fantastisk oplevelse.
Naturligvis ændrer den her oplevelse ikke på min BMI, og min figur er nu engang som den er. Men det er en stor positiv forskel nu at kunne se at jeg ser godt ud – og også få komplimenter fra venner og kollegaer. Det er både godt for selvtilliden og selvværdet. Alt i alt en super oplevelse, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Liselotte.
Mvh Helle J, 45 år

 

”Jeg var både farve- og stiltestet for mange år siden, men syntes aldrig, jeg kunne finde de rigtige farver og det rigtige snit, selvom jeg bor i Danmarks næststørste by, hvor forretningerne bugner med tøj. Desuden var mit skab fyldt med dyre fejlkøb.
Derfor kontaktede jeg Liselotte for at få hjælp til shopping og fordi jeg gerne ville ændre min stil lidt efter et jobskift. Den opgave jeg gav Liselotte var at vi skulle finde en grundgarderobe af forårs- og sommertøj til mig.
Vi mødtes udenfor en forretning og allerede i den første forretning fik jeg købt nogen spændende ting. Når jeg prøvede et sæt tøj fik jeg tips til, hvordan man også lige kunne sammensætte det med andet i garderoben, så mine tidligere fejlkøb pludselig kunne bruges alligevel. De 2 timers shoppingtur var særdeles intensive og jeg fik en garderobe i rigtige farver og snit med hjem – tøj som kunne kombineres på kryds og tværs. Hovedparten af tøjet var noget, jeg end ikke ville have vovet at prøve.
Liselotte gav mig som ønsket en ny stil, som jeg siden har fået mange komplimenter for. Til efteråret tager vi en ny shoppingtur, så jeg også kan få vintergarderoben opdateret.
Det kan sagtens betale sig, for Jeg har allerede sparet meget tid men også sparet penge på dyre fejlkøb”
Dorthe, 48 år

 

”Tusind tak for et par lærerige og stilige dage…
Jeg har fået meget ud af det – både det nye – men også mit “gamle” tøj, er jeg kommet til at holde af.
Du er rigtig god til at fornemme, hvorfor noget tøj, jeg kan li ; og du er god til at få mig til at forholde mig til, hvad jeg har lyst til at gå i af tøj.
Nu synes jeg pludseligt, jeg kan få øje på det “gode” tøj i butikkerne…
Super dage”
Mvh Randi J

 

”Tak for en dejlig dag foran mit garderobeskab. Det har været en fornøjelse at have dig på besøg. Du fik effektivt lært mig utrolig mange ting om tøj og stil på kort tid.
Jeg har faktisk svært ved at forklare, hvad dit besøg har betydet. Det er ret mange ting. Jeg har mod på at mikse mit tøj på en ny måde, jeg er lettet over den grundige sortering, jeg har lettere ved at købe nyt tøj, da jeg ved hvad jeg skal undgå og hvad jeg skal kigge efter. Du har lært mig om helheden og detaljerne. Jeg vil vove at sige, at jeg har fået et andet forhold til tøj. Det er utrolig dejligt at komme fri af gamle vaner. Fantastisk og virkelig anbefalelsesværdigt at have besøg af dig, Liselotte.”
Venlig hilsen Hanne W

 

”Det er blevet en daglig fornøjelse for mig at klæde mig på, efter Liselotte har gennemgået min garderobe og hjulpet mig med at supplere den op. Det har givet mig en stilbevidsthed og stilsikkerhed, som jeg har manglet hidtil. Jeg kan varmt anbefale alle at bruge Stylechange – uanset om det er privat eller jobbet, at påklædningen driller.
Kh. Annette”

 

“Jeg var kørt fast!
Hver morgen, når jeg kiggede ind i mit klædeskab, blev jeg stresset over, at jeg ikke kunne finde noget passende at tage på. Jeg havde masser af tøj – lækkert tøj – men kreativiteten og ideerne var væk. Da jeg fandt frem til Liselotte via nettet, overvejede jeg kun et kort øjeblik, om jeg ville blive ved med at købe mere og mere “forkert” tøj til klædeskabet, eller om jeg ville forsøge at blive glad for det, jeg allerede havde investeret i. Jeg besluttede mig for det sidste……
Og det er den bedste beslutning jeg længe har truffet! Liselotte er simpelthen fantastisk! Hun startede med at gennemgå mit klædeskab og allerede der sammensatte vi i fællesskab (mest Liselotte) en masse sæt, som jeg aldrig havde fået gjort på egen hånd. Jeg blev glad for mit tøj igen! Vi lavede samtidig en liste over de ting, som kunne løfte min garderobe lidt og give den et frisk pust, og så tog vi på shopping sammen. Jeg havde forinden (seancerne forløb over to dage) igen overvejet, om jeg mon ikke selv kunne finde de ting, vi havde skrevet ned, men besluttede mig (heldigvis) for at gå linen ud med Liselotte. Havde jeg ikke gjort det, var jeg igen endt med at købe det forkerte eller i hvert fald ikke det HELT rigtige.
Liselotte havde fuldstændig styr på, hvilken type jeg er, hvilket jeg tydeligvis ikke selv havde. Nu har jeg lært at være meget mere ærlig overfor mig selv, når jeg handler tøj, og så jeg lært, at jeg skal kigge helt andre steder, end jeg før har gjort.
Alt i alt en helt igennem fantastisk oplevelse, som enhver burde unde sig selv. Det er ikke en udskrivning – det er en investering!
Stor ros og TAK til Liselotte!”
MVH Anne, 35 år.

 

”For anden gang havde jeg bedt Liselotte om bistand til at indkøbe en grundgarderobe – denne gang til efterårs/vintersæsonen. Vi mødtes foran en forretning, hvor vi også fik købt en del til mig første gang, og også denne gang var det et godt valg fra Liselottes side, idet de fleste køb blev foretaget allerede her. Liselotte kunne huske mig og mine krav til garderoben fra vores første fælles indkøbstur et halvt år tidligere, og meget af det vi købte denne gang kan kombineres med indkøbene fra den første indkøbstur her i overgangssæsonen. På denne måde virker min garderobe meget større end den reelt er, og jeg sparer penge. Denne gang kunne jeg selv hjælpe med at finde de ”rigtige” ting på hylderne, da jeg helt klart havde lært en del om, hvad der klæder mig på vores første indkøbstur. Der er to store fordele ved at søge professionel hjælp til indkøb: Travle kvinder sparer masser af tid. På kun tre timer havde vi indkøbt stort set en hel grundgarderobe til mig, så jeg har sparet masser af tid, hvor jeg lettere panisk ville have ledt efter det rigtige uden at finde det. Og bedst af alt – man undgår dyre fejlkøb, når man har en professionel med på råd. Jeg vil helt sikkert benytte mig af professionel assistance til min garderobe en anden gang.”
Dorthe E.

 

“Det var en rigtig god oplevelse at have dig på besøg og få ryddet ud i alt det gamle tøj som jo bare har hængt i skabet i lang tid, fyldt en masse og alligevel var svært at bruge. Og en lettelse at lade være med at tænke på at skulle tabe sig for at få tøjet til at passe- det handler selvfølgelig om at have noget tøj der passer til ens krop istedet for at piske sig selv over lidt for meget mave. .Det vil gøre det meget nemmere i fremtiden at købe tøj for jeg ved hvilke farver jeg skal gå efter.”
I. Iversen, 54 år

 

“Jeg fik lavet et farve/stil check hos Liselotte, og det var virkelig en god oplevelse. Rådgivningen var professionel og kompetent, og jeg fik den service, jeg havde forventet. Hun er rigtig god til at skabe en god stemning og til at formidle sin viden på en letforståelig måde. Jeg vil helt klart besøge Liselotte igen, hvis jeg får behov for yderligere input. “
Kate, 26 år

 

“For snart 6 måneder siden var du på besøg hos mig, hvor der blev rydder op i gardaroben og næste dag købt nyt. Jeg vil egentligt bare gerne fortælle dig, at det vi lavede de to dage i begyndelsen af maj måned stadig fungerer for mig. Jeg har hen over sommeren shoppet meget, så gardaroben er blevet meget fornyet i henhold til de farver og faconer vi aftalte. Jeg har også kunnet konstatere, at de “konede” skjorter ikke bliver brugt mere. Derfor har jeg smidt de fleste ud.
Der skal ikke hænge noget, jeg ikke har lyst til at tage på. Garbadinbukserne bruges også kun fortsat i nødstilfælde. Der mangler jeg fortsat lige lidt fornyelse. Der er også røget en del par sko ud. Jeg brugte dem aldrig. Enten kunne jeg ikke lide faconen/farven eller de sad ikke helt godt.
Jeg er blevet hård til at kassere. Men så bliver jeg ikke irriteret over, at det bare ligger og ikke bliver brugt.Jeg har også virkelig været god til at huske dit råd om, at det er forbudt at købe noget, hvis man ikke med det samme synes, at det bare er sagen. Ikke noget med at sige “det går nok” – Så hedder det nej tak. Ingen fejlkøb – dejligt. Jeg forsøger, at holde mig til, at tingene skal passe til 3 sæt tøj. Det er egntlig ikke så svært, nu hvor jeg har opbygget en god grund-gardarobe.
Så det bedste af det hele. Jeg have et stort ønske om, at jeg gerne ville lære at gå i kjole. Jeg er faktisk blevet helt vild med at gå i kjole. Det er utrolig så meget man kan ændre en kjoles udseende med forskellige gamacher/strømpebukser, forskellige sko/støvler og forskelligt tilbehør i form af tørklæder, halskæder og trøjer/jakker. Det er faktisk blevet sådan, at den seneste gang jeg var på shopping tænkte jeg kjole i stedet for bukser.”
Bitten Friis

 

“Jeg blev præsenteret for det helt store modeshow da min kone kom hjem De havde en rigtig god dag, som udover at få suppleret deres garderope betydeligt, også gav dem begge stof til eftertanke. Noget af det bedste min kone fik ud af det, var de indkøbsfif som du gav hende. Alt i alt, var det rigtig godt.”
Jens-Jakob Sørensen

 

“Jeg vil gerne sige tak til Liselotte for hendes gode vejledning. Jeg trængte til forandring, eller rettere sagt, en ny måde at se “tøj verdenen på”, hvilket hun åbnende mine øjne op for. Jeg er nu blevet mere bevidst om mit tøjvalg, og hvordan jeg går klædt. Det er nu en del lettere at handle tøj, da jeg ved hvilken retning jeg søger. Desuden var Liselotte en god vejleder undervejs, og jeg følte at vi var på bølgelængde samtidig med, at jeg ikke opfattede situationen som “pinligt” i butikkerne. Alle kan huske når ens mor var med ud at handle og skulle fortælle hvordan det hele hang sammen. Jeg kan kun anbefale hende.”
Lars 26 år

 

“Allerførst rigtig mange tak for din hjælp og gode råd pinselørdag i Rosengårdscentret. Jeg synes virkelig, at jeg fik mange ting med mig, råd om tøjindkøb, farver, analyse af min krop, hvilket tøj jeg kan brug og hvad er ikke så godt, hvordan sætter man tingene sammen, og ikke mindst – du fik flyttet min mening om, hvilke muligheder jeg har mht. påklædning. Jeg har altid syntes, at min alder taget i betragtning, så kan jeg “kun” gå i Gundtoft og andre lidt klassiske og almindelige butikker. Men du fik godtnok flyttet min opfattelse af mig selv. Jeg er jo slet ikke så kedelig og gammel, som jeg selv tror. Du fik mig til at prøve nogle andre butikker og derme noget andet tøj, som jeg faktisk synes er ret smart og som jeg godt kan have på – min alder og kropsbygning taget i betragtning. Min tøjhorisont er blevet udvidet. Nu kan jeg godt se, at selv om man er “halvgammel” så kan man jo godt gå i lidt moderne tøj – det ku´ være, at man blev lidt “yngre” af det. Når jeg har været med Anne Mette (min datter) ude at handle, så har vi selvfølgelig været i de butikker, som jeg kalder “hendes butikker”, hvor jeg så har følt mig lidt til overs og fundet en “mor-stol”. Men nu skal jeg da til at kigge mig lidt mere om, når vi er ude at handle tøj. Måske kunne der være noget bøjlerne, som jeg selv kunne have lyst til at prøve. Jeg er rigtig glad for at have været med dig rundt i de 2 timer. Nu er der helt sikkert nogle flere butikker, der kunne være interessante. Tak for nogle gode timer og tak for din måde at være på.”
Kærlig hilsen Solveig S 50 +

 

“Jeg er mand og har brugt Stylechange over to gange. Første gang tog jeg hele pakken. Anden gang var en shopping tur til min efterårsgarderobe. Første gang blev jeg målt fra top til tå, så vi kunne finde ud af hvilken figur jeg havde. Dette blev brugt til at finde ud af hvilke snit der passede til mig, og hvad jeg skulle være opmærksom på når jeg købte tøj. Herefter begyndte vi at kigge på forskellige farver, for at finde ud af hvilke farver der passede til mig: mit hår, min hudfarve, min personlighed. Garderoben blev ryddet for alt det grimme og gamle, som burde være smidt til genbrug for lang tid siden. Jeg fandt ud af hvordan jeg kunne kombinere de ting jeg havde, så det passede sammen og så godt ud. Herefter tog vi på shopping tur, for at få garderoben fyldt op med noget lækkert. Men ikke bare lækkert, det vigtige var at det hele passede sammen, også med det jeg havde i forvejen, og kunne kombineres på kryds og tværs. På den måde lærte jeg selv at se hvad jeg skal kigge efter, når jeg køber tøj: farverne, der både passer med hinanden og passer til mig, de snit, der gør at tøjet lige sidder lige som det skal, og de små detaljer, der gør det ekstraordinært, der gør det stilede. Det var en hel ny verden der blev åbnet for mig. Før var tøj bare tøj. Jeg gik op i hvad jeg havde på og hvordan jeg så ud, men når jeg ser tilbage på hvordan jeg købte tøj før, var det hele meget tilfældigt. Jeg købte tøj efter hvad jeg lige synes var fedt på det givne tidspunkt, men uden på nogen måde at have øje for det større billede. Stylechange lærte mig at se på større billede.”
Albert 21 år

 

“At have haft besøg af dig, er det bedste jeg har gjort for mig selv de seneste mange, mange år.
Det er store ord – men sandt. Jeg kan nu klæde mig som den person, jeg selv føler, jeg er. Når jeg ser i spejlet, er det helt tydeligt for mig, hvorfor jeg med min gamle måde at klæde mig på,
ofte er blevet gættet til at være 10 år ældre, end jeg faktisk er. Det sker ikke mere. Reaktionerne har været: “Hvor ser du godt ud” – “Hvor smart” og lignende. Med farvetest, garderobetjek og shopping kom vi hele vejen rundt. En grundig snak om hvem jeg er, ligger til grund for hele forløbet.
Der blev god plads i skabe og skuffer efter oprydningen. Nu er der kun det tilbage, som jeg kan lide at gå i. Ingen dårlig samvittighed over ting jeg ikke bruger alligevel – Dejligt! Shopping-turen gav mulighed for at prøve nogle nye ting, som jeg aldrig selv ville have prøvet. Alt i alt en god investering i min fremtid.”
Med venlig hilsen Bitten 48 år

 

“Jeg hedder Lene er 48 år og vil gerne berette om den dejlige dag i Stor Center Nord hvor jeg blev ledsaget af stylist Liselotte Thygesen. Jeg ankom et par timer før aftalt tid da jeg skulle mødes med en veninde i centeret. Derfor havde jeg jo rig mulighed for lige at lure lidt af hvad jeg syntes kunne være spændende for mig. Jeg skal lige nævne at jeg er 162 høj en buttet pige på ca 75 kg og med en stor barm, så det er ikke altid let at finde noget jeg bærer på den rette måde og netop derfor havde jeg valgt at Liselotte skulle guide mig. Kl. 15 sharp ankom en smilende glad stylist vi begge klar over at vi skulle have lidt travlt for at få mest ud af det. Jeg fortalte hurtigt hvilke forventninger jeg havde og Liselotte lagde megen vægt på at jeg skulle have sæt så jeg kunne matche tøjet og derved ved evt. brug af tilbehør få meget mere ud af min garderobe. Hun lyttede til mine ønsker og vi gik igang. Jeg havde også sat et budget op og med hendes dygtighed havnede vi nøjagtigt på dette beløb. Jeg fik noget tøj jeg ikke selv ville ha valgt men hun var utrolig kreativ og dygtig til at se hvad der bla. ændrede min facon i positiv retning. Og jeg endte med at købe kjole to par bukser, legins tørklæde, top, tunika og sko til 2000,Som jeg er meget glad for. Jeg vil sige Stylist Liselotte Thygesen tak for en rigtig dejlig oplevelse og for kyndig vejledning… det er ikke sidste gang jeg vil benytte mig af denne service. Det gode ved denne oplevelse er at vi ganske almindelige mennesker kan få denne luxus at blive forkælet og stadig have råd til det.”
Mvh Lene T 48 år

 

“Rusk op i mig? havde jeg lidt kækt skrevet i det spørgeskema, jeg skulle udfylde før jeg fik besøg af Liselotte. Og det må jeg sige, at hun gjorde ? men på den gode måde. Jeg havde egentlig ikke tænkt så meget over det, men det skulle vise dig, at min garderobe er en meget personlig ting. Når et fremmed menneske derefter komme indenfor og tager styringen over noget så personligt, er det vigtigt, at denne person har føling med situationen. Liselottes måde at håndtere tingene på, gjorde at jeg havde det godt med det, og havde mig selv med hele vejen. Jeg må indrømme, at jeg er en samler, og det kan være svært at give slip på mine gamle ting. Det er jo minder. I dag er det dog en klar befrielse at have fået ryddet op i klædeskabet og kun efterladt det bedste Og det overraskede mig, at jeg, trods alt, havde så meget fedt tøj, der kunne bruges, hvis det blev kombineret på den rigtige måde. Den slags har Liselotte et godt øje for, og listen med kombinationsmuligheder har helt klart sin berettigelse på skabsdøren. Klæder skaber folk, og jeg mindes noget min søn sagde til mig et par år tidligere: Far, du er kikset på din egen tjekkede måde?, da talen en dag faldt på min tøjstil.
Et par dage efter Liselottes besøg, hentede jeg ham ved toget, og blev mødt med kommentaren? Hvad er der sket, du ser så frisk ud?. Det var nu ikke så ringe, og viser bare, at jeg gjorde det rigtige.”
Jan H. Backe 46 år

 

“Det er en fornøjelse nu at kunne tage det ene stykke tøj efter det andet ned fra hylderne, også i de billige tøjbutikker. En shopping tur med Liselotte har givet mig den evne. Så udgiften til Stylechange er hurtig tjent hjem igen. Liselottes indlevelse i, hvem jeg er som person, og hendes iver efter at give mig forståelsen for, hvad der klæder mig bedst er fantastisk. Hun giver ikke op! Det er bare fantastisk. Tænk, at jeg har ventet så lang tid på at lave en aftale med hende.”
Gitte Winther 39 år

 

“Jeg var en af de heldige der vandt en time med dig i Storcenteret. Det var en fed oplevelse. Du gav mig nogle gode og nyttige tips til at klæde mig. Jeg købte de to sæt tøj, den sorte kjole og det grå sæt du viste mig og fik oveni købet 20 % rabat.”
Marianne S.M. 35 år

 

“Jeg kan sige at det var super gode timer, som nu helt sikkert har givet mig det mod jeg har manglet i forhold til at gå på tøjindkøb. Liselotte var rigtig god til at vise mig de mange forskellige og spændende muligheder der er i at kombinere tøj – også uden at det nødvendigvis behøver at blive voldsomt dyrt af den grund. Det har gjort det langt mere interessant at gå ud og se på tøj.”
Kærlig hilsen Stig N 30 år

 

“Jeg har haft den fornøjelse at være på indkøb med Liselotte. Det var hun rigtig god til. Hun fandt butikker, der passede til det budget, hun havde fået oplyst på forhånd. Jeg fik meget nyt købt, og måtte konstatere, at jeg kom hjem med noget, jeg ikke selv ville have turde vælge. Men det var jo netop også derfor, jeg havde valgt stylisthjælp. De første dage tænkte jeg – ja, ja. jeg skulle lige vænne mig til den nye stil. Der gik kun nogle få dage, så var jeg virkelig glad for mine indkøb. Alt i alt en rigtig god oplevelse.”
Vita Christensen 64 år

Foredrag

Har du masser af tøj men aldrig noget at tage på? Book et foredrag for ny inspiration.

Gavekort