Vi laver et farve check på dig, hvor vi finder frem til hvilke farver, der klæder netop dig bedst.
Ved stil gennemgangen findes frem til hvilken figur type, du har. Herudfra kan vi se hvilket tøj snit, der klæder dig bedst.

Makeup:

Vi kan også, med min baggrund som professionel makeup-artist, finde de farver i makeuppen, der fremhæver dig bedst.

Du får også min nyeste bog ”Bliv din egen stylist” med. Her kan du se mere om de farver og snit vi finder der klæder lige præcis dig.

Pris kr.: 1.700,00

Kunderne siger

Jeg fik lavet et farve/stil check hos Liselotte, og det var virkelig en god oplevelse. Rådgivningen var professionel og kompetent, og jeg fik den service, jeg havde forventet. Hun er rigtig god til at skabe en god stemning og til at formidle sin viden på en letforståelig måde. Jeg vil helt klart besøge Liselotte igen, hvis jeg får behov for yderligere input.
— Kate, 26 år

Liselotte Thygesen